johans fotoblogg

Inget privat(nästan) och (nästan) bara foto. Därav kanske mitt bloggande kan bli lite sporadiskt. Ibland tätt och ibland mindre tätt.

Vann publikens val.

Förra helgen var Hultsfredsfestivalen och där har de en fotoutställning varje år och jag har skickat in bilder ett antal år. Detta år fick man lite utdelning. Fick mest röster i publikens val på en bild av The Hives från förra årets Kirunafestival. Titta gärna längst ner på denna länk:  http://pub.hultsfred.se/hfa/hfarockf vinnare.html

 Det var ju lite kul iallafall!

 

Inlagt 2009-07-15 20:06 | Läst 5064 ggr. | Permalink
Riktigt fin bild!
Kompet satt som en smäck;-)
Grattis.
Grattis igen! Ska lägga upp lite bilder från fotoutställningen lite senare på facebook. Just nu är det fullt upp inför fotoutställning och Trästockfestival:)
Ah, snyggt! Jag gillar grafiskt genomtänkta kompositioner av det här slaget och din bild är bra mycket bättre än de juryutvalda bilderna IMO. Men så var det ju förra året också ;-) Jag meddelades ens inte om "vinsten" förrän ett par månader senare och fick då även en ful t-shirt i fel storlek som tack. Man kan ju tycka att även de som vinner publikens val borde få en pressbiljett och fotopass till nästa års festival.
Tackar Janne!

Det ser jag framemot Carina. Ta nu lite grymma bilder på Trästocks jag som missar det! BUHU!

Tackar Daniel och det lät ju lite snålt med det priset men det får man väl leva med. Man har ju alltid äran. Eller nåt.
Kanon är ju en grym bild ju!!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?