johans fotoblogg

Inget privat(nästan) och (nästan) bara foto. Därav kanske mitt bloggande kan bli lite sporadiskt. Ibland tätt och ibland mindre tätt.

Första utställningen!

Ja i helg så har man sin första utställning. Det ska bli intressant. Minst sagt.  Det började med att jag blev kontaktad av de som arrangerar Snöfestivalen för cirka en månad sen och de frågade om jag ville ställa ut lite musikbilder eftersom det kommer vara en hel del musik jämfört med tidigare år. Sen gick det någon vecka och då var det klart. Lite kort varsel men man kan ju inte tacka nej till nåt sådant.

Nu är det mindre än en vecka kvar. Bilderna som ska hängas upp är levererade till tryckeriet, det blev 21 stycken av den enkla anledningen att folkets hus hade 21 ramar i rätt storlek. Nu är det bara att invänta att bilderna är utskrivna så man kan börja rama in dom.

Det var inte helt enkelt att välja ut vilka bilder man skulle ta med kan jag säga. Jag hade en vision men efter ett besök i lokalen ändrade jag mig. Det fick bli 10 bilder på lokala band och 11 bilder på större band.

Några exempel på bilder:

Slipknot.

Cult of luna.

Mastodon.

Metallica.

Ja det och lite mer kommer att hänga uppe en vecka.

Tidningen NSD gjorde en lite grej om utställningen.

www.nsd.se/noje/artikel.aspx?ArticleId=6657646Postat 2012-01-23 00:04 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera