johans fotoblogg

Inget privat(nästan) och (nästan) bara foto. Därav kanske mitt bloggande kan bli lite sporadiskt. Ibland tätt och ibland mindre tätt.

Kirunafestivalen.

Ja då har festivalen kommit och gått och detta år var det sämre väder. Torsdagen regnade det mest och var ruggigt. Skulle fota lillasyster men allt var så försenat så när jag kom dit så hade inte ens Veronica Maggio klivit upp på scenen trots att du hon skulle vart klar. Tog några bilder på henne sen drog jag hem.

 Fredagen hade vi gäster söderifrån så vi  var ner i besöksgruvan i LKAB, ett besök på 3 timmar. Väl uppe så var vädret bättre men kalla vindar! Hem en vända för att åka ner till Jukkasjärvi, det tog längre tid än beräknat så vi missade M.A. Numminen! Illa! 

Åt lite sen var vi ut och kollade Nordman, Mustasch, Håkan Hellström, Petter och sist men inte sämst The Hives! Attans så bra!

 

Fotade hela den kvällen. Fyllde 8GB utan problem. Nu gäller det att sortera. Blä!

 

Lördagen var lite mera party så ingen systemkamera men väl kompaktkamera så några bilder på Hellacopters blev det men inget annat. Kollade lite Looptroop Rockers men tidigare besök av Looptroop var bättre. Bilder kommer i senare blogg.

 

 

Inlagt 2008-06-30 00:03 | Läst 4823 ggr. | Permalink
Grymt läcker bild på Howlin Pelle. Den är klockren Johan.

Bästa hälsningar Magnus



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?